[email protected]

Itt olyan médiatartalmakat nézhetsz, hallgathatsz, olvashatsz, amelyek az egyesületről, ill. a Lélegzetnyi idő programunkról jelentek meg.

 

 

Az RTL Klub híradója beszámolt a Swimathon 2018 jótékonysági adománygyűjtő sporteseményről, amelyen a Találj Magadra Egyesület csapata összegyűjtötte a Lélegzetnyi idő elnevezésű projekt megvalósításához szükséges összeget.

Csapatunk egyik tagja, Szigetvári Eszter nyilatkozik a miskolci Csillagpont Rádióban. Kattints ide, hogy meghallgathasd!

Itt láthatod csapatunk minden tagjának fotóját egy rövid bemutatkozás kíséretében. A csapattagok mindegyike az úszóeseményt megelőzően egy hónapig az ügy “követeként” kampányolt és gyűjtött, hogy megvalósulhasson a Lélegzetnyi idő.

A Swimathon 2018-ról a Nők Lapja Cafén jelent meg egy cikk. Itt elolvashatod, s megtudhatod belőle, mi is ez a Swimathon és mit jelent a “követes” adománygyűjtés.

A Találj Magadra Egyesület csapatát erősítette a Decathlon három dolgozója is, akik révén az áruházlánc úgy támogatta a projektünket, hogy fejenként 100.000 Ft-tal “toldotta meg” az úszói által összegyűjtött összeget. Itt olvashatsz róluk és arról, miért álltak mellénk.

Egyesületünk alelnöke, Csiznier-Kovács Andrea a miskolci Csillagpont Rádióban a Lélegzetnyi időről és a sérült gyermeket nevelő családok helyzetéről beszélt. Itt meghallgathatod.

A NLC újságírója olyan anyukákkal beszélgetett, akik részt vettek a Lélegzetnyi idő programban. Itt elolvashatod az interjúkat.

A NLC-ban az egyesület alelnöke, Csiznier-Kovács Andrea mesél arról, milyen az élet két sérült gyermekkel. A cikket itt tudod elolvasni.