[email protected]

Programjaink szervezésekor mindig szem előtt tartjuk a sérült gyermeket nevelő nők valós igényeit. Azt szeretnénk, hogy hozzásegítsük az érintett nőket ahhoz, önmagukra találjanak a saját életükben.

Ez mindenkinek mást és mást jelenthet, de fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben! Mert ha Te, a család “pillére” jól érzed magad, akkor a többieknek is nagyobb esélyük van arra, jól érezzék magukat! Hidd el: ha magadnak adsz “egy lélegzetnyi időt”, azzal a családod is ajándékot kap: mosolyt, türelmet, csillogó tekintetet!

Ahogy Vekerdy mondta: “A gyerekek kiszívják a vérünket, lerágják a húsunkat. Ezért időnként meg kell szabadulni tőlük, mert a gyerek érdeke is, hogy folyamatosan jól rágható és jól szívható, pihent anyja – és persze apja is! – legyen neki”.

S tegyük hozzá: mindez a sérült gyermeket nevelő szülőkre hatványozottan érvényes, de a szomorú valóság az, hogy erre tizedannyi lehetőségük sincs. Ezért fontos megragadni minden lehetőséget egy kis énidő eltöltésére.

Nézd meg az almenükben, amiket mi kínálunk Neked: a csoportjainkat, a segítő beszélgetés lehetőségét és azt, milyen ötleteink vannak a tehermentesítésre!