[email protected]

MINDEN  1 %  SZÁMÍT!   TALÁLJ MAGADRA EGYESÜLET  19039815-1-42

Támogasd Te is az eltérő fejlődésű gyermeket nevelő családok életminőségének javulását.

 

KEDVES ÉRDEKLŐDŐ!

Várhatóan szeptemberben indulnak újabb időpontokkal a foglalkozásaink 🙂

Figyeld facebook oldalunkat, az aktuális információkról, programjainkról ott tájékozódhatsz:

https://www.facebook.com/talaljmagadraegyesulet

Köszönjük az érdeklődésed!

 

Ismerd meg a Találj magadra – Találj társakra 2022 programunk foglalkozásainak vezetőit!

 

Beszélgető – online sorstársi csoport 

Láng Edina, grafológus, coach, veszteségfeldolgozó csoportvezető

Foglalkozás leírása:

Miért online? – mert szeretnénk, ha országos szinten is kialakulna egy sorstársi közösség, ahol tabuk nélkül, kötetlenül beszélgethetünk az érzéseinkről, önmagunkhoz és másokhoz való viszonyainkról, túlélési és megküzdési stratégiáinkról.

Az online alkalmak után személyesen is lehetőség lesz folytatni, illetve szervezni hasonlóan megtartó közösségeket,  kilépni az elszigeteltségből, ismeretségeket és tapasztalatokat szerezni, és cserélni.

Alkalmak: 2 hetente 1 alkalom, hétköznap délelőtt 9.30-12.00 óra között

Megfelelő létszám, és igény esetén folytatható.

A csoport min. 6 fő részvételével indul.

Időtartam: 9.30-12.00 óráig

Helyszín: online, zoom

 

Pilates:

Bálizs Adrienn, edző

Bálizs Adrienne vagyok. Torna foglalkozásokat tartok az Egyesületünkhöz fordulóknak, mert vallom, hogy a mozgás az egyik legjobb megküzdési stratégia.

Heti egy-két óra regeneráló hatású torna frissességgel, energiával és önbizalommal tölt fel, amire nagyon nagy szükség van a mindennapi stressz leküzdéséhez.

Elsősorban a gerinc tartóizomzatát és az alhasi erőközpontunkat fejlesztjük és a megrövidült izmokat nyújtjuk.

Minden nőnek szüksége van erre, de a sérült gyermeke(ke)t nevelő, letehetetlen terheket hordozó anyáknak különösen fontos. Ők ugyanis nem öregedhetnek meg, nem gyengülhetnek el, mivel a gyermekeik sosem nőnek fel.

Szeretnék minél több sorstárs anyának segíteni, hogy minél tovább gondoskodhasson a gyermekéről testi-lelki egészségben.

A foglalkozás leírása:

 A 90 perces foglalkozásokon kíméletesen átmozgatjuk az egész testünket erősítő és nyújtó gyakorlatokkal. Megtanuljuk az alhasi erőközpontunk használatát, ez nagyon hatékony védelmet nyújt a derék- és hátfájdalmak ellen. Az edzés után érezni fogod, hogy életre kelt minden izmod, de nem lesz fájdalmas izomlázad. 

A foglalkozást néhány perces relaxációval zárjuk, ehhez érdemes hoznod egy meleg felsőt, vastag zoknit. 

Laza, kényelmes, réteges ruházatban gyere, nem kizárt, hogy megizzadunk! 🙂 Tornacipőre nincs szükség. 

Alkalmak: Hetente 1 alkalom, hétköznap délelőtt 10.00-12.00 óra között. 

A csoport min. 6 fő részvételével indul.

Helyszín: Budapest, VI. ker. Nyugati tér

 

Segítő beszélgetés/ Pszichológiai tanácsadás:

Naszály Németh Rita, pszichológus

Naszály Németh Rita vagyok. Rendkívül fontosnak tartom, hogy eltérő fejlődésű gyereket nevelő szülőként saját magunkkal is foglalkozzunk, ne csak a gyerekünk fejlesztésével. Nagy szerepe lehet ebben a családnak és a barátoknak, de vannak helyzetek, amikor a sorstárs közösség, vagy egy szakember tud hatékonyan segíteni. Utóbbiakat most kettő az egyben megkaphatják nálam a programba jelentkező anyák, hiszen a csapat pszichológus tagjaként várom majd őket.

Bár ideális esetben ez egy folyamat, de tapasztalatból tudom, hogy már egyetlen beszélgetés is jelentős lendületet tud adni egy elakadásból való továbblépéshez.

Foglalkozás leírása:

1 főnek 2 x 60 perc pszichológiai alapú segítő beszélgetés áll rendelkezésére.

Nem fogunk csodát tenni, se megváltani a világot. De ebben a 2 x 1 órában a teljes figyelmem a tiéd lesz. Te leszel a középpontban, a te életed, érzéseid, gondolataid, megéléseid, fájdalmaid, örömeid, nehézségeid, kapcsolataid vagy bármi, ami az életed része, és amit szeretnél behozni ezekre az alkalmakra. 

Szeretettel várom a jelentkezésedet, és bízom abban, hogy valamiféle útravalóval is szolgálhatok majd.

Helyszín: online, vagy személyesen Budapesten a III. kerületben, egyeztetett időpontokban

 

Segítő beszélgetés/ Grafológiai tanácsadás

Láng Edina, grafológus, coach

Láng Edina vagyok, a Találj Magadra Egyesület elnöke. A program megvalósulási szakaszában grafológusi munkámmal segítem a hozzám forduló sorstársaimat.

Nagyon fontosnak tartom, hogy minden embernek legyen saját jogú ideje, fejlődésre és kikapcsolódásra egyaránt.

Szívügyem, hogy mindenkit megerősítsek abban, hogy értékes és nagyszerű dolgokra képes, nemcsak a gyermekével, hanem önmagával kapcsolatban is. Célom, hogy mindenki megtalálja azt a tevékenységet, amiben igazán örömét leli.

Grafológiai tanácsadás

Foglalkozás leírása:

Az elemzéseket mindenkinek személyre szólóan készítem, a személyiségi jogok betartásával kezelem, azaz csak az írásmintát adónak adom át, annak tartalmáról semmilyen információt nem adok senki másnak, csak a mintaadónak.

Kimeleten fókuszálunk az erősségekre, a meglévő energiák és képességek „tudatosabb” használatára, a cselekedetek és gondolatok jobb megértésére. Az elakadásokat okozó tényezők feltárása nagyban segít olyan stratégiák kialakításában, melyekkel tovább léphetünk, és komfortosabbá tehetjük mindennapjainkat.

Nagyon jó mankó az önismeret fejlesztésére, a láthatatlan és tudattalan mozgatórugók feltárására.

Továbbá, ha csak kíváncsi vagy arra, hogy mit tud egy grafológus a kézírásodból kiolvasni 🙂

Részleteket a jelentkezés után személyesen beszéljük meg.

Lehetőség van az online kommunikációra is.

Ha szeretnél egy órát, amely csak rólad szól, jelentkezz itt:

 

Segítő beszélgetés/ Szülőkonzultáció:

Négyesi Nikolett, gyógypedagógus

Négyesi Nikolett vagyok. Gyógypedagógus, logopédus és autizmus-specifikus tanácsadó. Integrációban tanuló általános iskolásokkal és Egyetemistákkal foglalkozom. Szívügyem, érintett szülőként, hogy a speciális igényű személyek életük során -képességeikhez mérten-,  a lehető legnagyobb önállóságot érhessék el. A Találj Magadra Egyesület munkáját abban tudom segíteni, hogy az eltérő fejlődésű gyermeket nevelő szülők részére egyfajta iránymutatást adjak. Tapasztalataim és tanulmányaim által szeretném, ha közösen utakat keresnénk és találnánk arra, hogy hogyan tudják elérni az optimális életet, én-idővel, munkával, családdal töltött idő kitöltésével. 

Foglalkozás leírása:

A szülőkonzultáció szólhat az atipikus gyermekekkel kapcsolatos dilemmákról, és a szülők megélésével kapcsolatos gondolatokról is. 

A konzultáció időtartama: 50 perc

Helyszín: Online, előre egyeztetett időpontban. 

 

Masszázs:

Juhász Éva, masszőr

Juhász Éva vagyok, masszőrként az én feladatom lesz a programban a testi feltöltődés segítése. Az általam nyújtott masszázs az egész testet átmozgatja, a halk zene és a finom illatú olajok pedig az elmét is ellazítják. Bízom benne, hogy minél több, eltérő fejlődésű gyereket nevelő anyának tudok majd javítani a közérzetén egy relaxáló kezeléssel. 

Foglalkozás leírása:

Az Egyesület égisze alatt 60 perces teljes testmasszázst nyújtok szolgáltatásként a hozzám forduló sorstársaknak.

Mire számíthatsz ebben az 1 órában?

Ebben az 1 órában tetőtől talpig átmozgatom a vendégem valamennyi porcikáját, a lábujjaktól kezdve egészen a fejig. A svédmasszázs fogásait alkalmazva, annak erősségét egyénre szabva ellazítom a testet. Finom, nem hivalkodó illatú olajokkal dolgozom, melyek közül a vendég választhat. Ezt a kényelmes kikapcsolódási formát fokozzuk még a halk zenével és lágy fényekkel, így az ellazulás garantált. A masszázs csökkenti a fájdalmat, mérsékli a fáradtságérzetet, stresszoldó, erősíti az immunrendszert. Hatására fokozódik a vér- és nyirokkeringés, az izmok ellazulnak, a masszázs végével könnyebbnek és frissebbnek érzi majd magát a hozzám forduló személy.

Hogyan történik a kezelés?

A masszázskezelés háton és hason fekve történik, ezért célszerű nem közvetlen étkezés után érkezni hozzám. A felsőruházat lekerül, törölközőt és igény esetén takarót biztosítok. A masszázs során a talpak, a lábak, a hát, a nyak, a karok lesznek átdolgozva, végül pedig az arc és a hajas fejbőr is kap egy kis kényeztetést.  

Helyszín: Budapest, VI. ker. Nyugati tér, illetve egyéni egyeztetés alapján Gyöngyösön.

 

 

MINDEN  1 %  SZÁMÍT!   TALÁLJ MAGADRA EGYESÜLET  19039815-1-42

Támogasd Te is az eltérő fejlődésű gyermeket nevelő családok életminőségének javulását.

 

Ajánlott cikkek