[email protected]

Először is köszönöm a lehetőséget, hogy a programban részt vehetek. A 8 óránkat két részre bontottuk. …  Az egyik nagy szenvedélyünknek, a biciklizésnek hódoltunk. Sajnos nagyon ritkán adódik olyan lehetőség, hogy kettesben tudunk elmenni túrázni, de most Tiszafüreden tekertünk egy kicsit. Még egy lángosozás is belefért a Tisza tó partján. Mind ezt nyugodt szívvel tudtuk megtenni, mert tudtuk, jól, hogy a fiunk, Ádám a lehető legjobb kezekben van otthon. Amíg mi kedvenc hobbinknak hódoltunk addig Ádám és gyermekfelvigyázója, Valika otthon sétáltak egy jót a kellemes meleg májusi időben. Nagy öröm volt számunkra az együtt töltött idő mert nagyon ritkán van lehetőségünk úgy elmenni valahova, hogy csak mi ketten legyünk. Nagyon fontos számunkra az, hogy szülők vagyunk, de véleményünk szerint egy házasságban ápolni kell a párkapcsolatot is.

2019.06.15-én használtuk fel az általatok biztosított 8 óra második felét. Ezen a napon ballagott Ádám nővére, Linda a Hajdúböszörményi Középkerti Általános Iskolából. Mivel számoltunk a tömeggel és a hőséggel ezért az iskolai ünnepség idejére nem szerettük volna Ádámot kitenni ennek a tortúrának és fontosnak tartjuk, hogy néha a testvérére is fókuszáljunk. A ballagási ünnepély nagyon megható volt nekünk szülőknek és el is pityeredtünk nem egyszer.


Köszönöm, hogy lehetővé tettéttek számunkra ezt a nagyon fontos pillanatot azzal, hogy sérült gyermekünk számára nem jelentett megpróbáltatást ez az iskolai program és mi is teljes figyelmünket fordíthattuk a lányunk felé, aki életének egy fontos szakaszát zárta le. Még egyszer köszönjük szépen, és remélem, hogy a jövőben is lesz lehetőségünk igénybe venni ezt a hiánypótló szolgáltatást.
Üdvözlettel az egész Gulyás család!

Ajánlott cikkek